Колеги днес еърбег-а ми светна просто така.Без да е правено нещо по колата, и без нищо да й се е случвало.Просто остана да си свети.От какво може да е ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светна ми Airbag-а 156, 2.4, 1998-a
Collapse
X
-
Възглавница не се сваля, буксите са достъпни. Това е работа на елкона, не се притеснявай. Аз със моята кола съм редовен в сервиза със светещ чек. Случвало ми се е 3-4 пъти, всеки по 30 лв.! Последния път ударих тежко и с висока скорост неравност по пътя и светна чека. Просто за части от секундата може да даде завишено съпротивление някъде по системата и да светне чека. После трябва да се изчисти грешката. Вече след това ако грешката продължи да се появява трябва да се чистят буксите/патроните. Моята е с 6 airbag-a и сигурно затова толкова често вися в сервизаАлфа Ромео 156 1.6 TS 2002 г. - бивша
Алфа Ромео 156 1.6 TS Distinctive 2002 г. - бивша
Алфа Ромео 156 1.9 JTD 16V 2003 г.
http://www.parts.bg/ - Сайт за авточасти втора употреба
Comment
-
Първоначално публикувано от savo86 Покажи съобщениеВъзглавница не се сваля, буксите са достъпни. Това е работа на елкона, не се притеснявай. Аз със моята кола съм редовен в сервиза със светещ чек. Случвало ми се е 3-4 пъти, всеки по 30 лв.! Последния път ударих тежко и с висока скорост неравност по пътя и светна чека. Просто за части от секундата може да даде завишено съпротивление някъде по системата и да светне чека. После трябва да се изчисти грешката. Вече след това ако грешката продължи да се появява трябва да се чистят буксите/патроните. Моята е с 6 airbag-a и сигурно затова толкова често вися в сервиза
Comment
Comment